وبلاگ علمی حسابداری پیام نورقمصر
جزوات،مقالات واخبار روز حسابداري

در باره ما
 

به وبلاگ من خوش آمدید

 

لينك روزانه
 
سازمان امورمالیاتی
مخفيگاه دات كام
آموزش زبان دات كام
مجله حسابرس
مطالب کمیاب حسابداری
خبرگزاری پیام نور
بازارکار
كتابخانه حسابداري
استخدام بانک ها و موسسات مالی‎
استخدام سازمان سما (حسابرس)‎
کتابها و مقالات تخصصی حسابداری
دیوان محاسبات کشوری
سايت قوانين كشوري
کتابخانه
حسابداري اداري و صنعتي
حسابداري اداري و صنعتي
بانك اطلاعاتي حسابداري ايران
مشاوره و تدوين تحقيقات حسابداري و حسابرسي
مقالا ت در زمينه مديريت صنايع حسابداري
سايت حسابداران خبره آمريكا
دانلود کلیه نمونه سوالات پیام نور
انتشارات راه
فدراسیون بین المللی حسابداری
اتاق حسابداران
سايت سازمان بورس
سازمان بورس واوراق بهادار
انجمن حسابداران خبره
سازمان امورمالیاتی
انجمن حسابداران ایران
نمونه سوال
حمل و ترخیص خرده بار از چین
حمل و ترخیص چین
جلو پنجره اسپرت
سفارش آنلاین قلیون
براي تبادل لينک ابتدا لينک مارو بانام:  تاریخ حسابداری ایران در آینه جهان   در وبلاگ ياسايتتان قراردهيد
 
كد هاي جاوا
 

ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 1
بازدید ماه : 142
بازدید کل : 5865
تعداد مطالب : 150
تعداد نظرات : 28
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


<-PollName->

<-PollItems->

<-PollName->

<-PollItems->

 


تاریخ حسابداری ایران در آینه جهان

آقایان غلامحسین دوانی حسابدار رسمی و پروفسور ذبیح‌الله رضایی، رییس دانشکده حسابداری دانشگاه ممفیس آمریکا توانسته‌اند نسخه نهایی « تاریخ حسابداری در ایران » را تسلیم ناشر کنند.

سال گذشته وقتی روزنامه دنیای اقتصاد برای اولین بار اعلام کرد قرار شده تاریخ حسابداری ایران به صورت یک «فصل مستقل» بخشی از کتاب با اهمیت «تاریخ حسابداری جهان» درآید کمتر کسی باور می‌کرد این مهم به این سرعت جامه عمل بپوشد.


باخبر شدیم آقایان غلامحسین دوانی حسابدار رسمی و پروفسور ذبیح‌الله رضایی، رییس دانشکده حسابداری دانشگاه ممفیس آمریکا توانسته‌اند نسخه نهایی «تاریخ حسابداری در ایران» را تسلیم ناشر کنند. در این خصوص گفت‌وگویی با آقای غلامحسین دوانی انجام شده که از نظرتان می‌گذرد:

آقای دوانی ضمن تبریک به جنابعالی که توانسته‌اید ویرایش نهایی «تاریخ حسابداری ایران» را به ناشر آمریکا تحویل دهید اگر ممکن است در این مورد توضیح بیشتری ارائه دهید.
اگر یادتان باشد سال گذشته شما مصاحبه‌ای را با پروفسور ذبیح‌الله رضایی که برای ایراد سخنرانی به ایران آمده بود ترتیب دادید که وی اعلام کرد به اتفاق اینجانب طی قراردادی که با پروفسور گری‌جون پرویتز (Gary Jon Previtz) منعقد کرده‌ایم متعهد شده‌ایم فصلی را به نام «تاریخ حسابداری ایران» تدوین و در اختیار نامبرده قرار دهیم تا در چاپ جدید کتاب «تاریخ حسابداری جهان» اضافه کند. خوشبختانه با تقسیم کاری که بین ما انجام شد قرار شد متن اولیه را من به فارسی تهیه کنم و سپس پروفسور رضایی ضمن بازنگری الحاقات خاصی را انجام دهند. باوجود همه گرفتاری‌ها به دلیل علایق شخصی و از آنجا که اعتقاد راسخ دارد توانمندی ما ایرانی‌ها بسیار فراتر از آن هست که وجود دارد طی این مدت با تلاش بی‌وقفه‌ای که انجام شد توانستم تقریبا به همه منابعی که در این ارتباط چه فارسی و چه انگلیسی وجود داشت دسترسی یابم. یادآور می‌شود که تاریخ هر مقوله‌ای نوشتنی نیست بلکه با تحقیق و جمع‌آوری اسناد و مدارک، این تاریخ تدوین می‌شود فقط حوصله و صبر و روحیه کنجکاوی می‌خواهد تا این مهم انجام شود. 


آیا افراد دیگری هم در این ارتباط به شما کمک کردند؟ 
با کمال تاسف به جز جناب آقای عباس ارباب‌سلیمانی عضو سابق هیات مدیره جامعه حسابداران رسمی و مدیر آموزش فعلی جامعه، احدی حاضر به مشارکت نشد. البته از همان آغاز هم برای ما روشن بود که به دلیل فقدان فرهنگ کار تیمی و فقدان منبع مالی نباید انتظار خاصی داشته باشیم. ما تا مرحله پیش‌نویس اولیه دوتایی کارکردیم بعد پیش‌نویس اولیه را به تنی چند از استادان و همکارانی که هم علاقه‌مند و هم به زبان انگلیسی مسلط بودند ارسال کردیم اما دریغ از یک پاسخ، جز لطف دوستانه جناب ارباب‌سلیمانی که هم اصلاحات نگارشی را یادآور شدند و هم نکات بااهمیتی را یادآور شدند که به متن اضافه کردیم. به هر حال چون ما تعهد ارائه پیش‌نویس را تا پایان اکتبر داده بودیم متن را با حوصله نهایی به ناشر تحویل دادیم. 


فکر می‌کنید دلیل مشارکت نکردن سایر دوستان چه بوده است؟ 
بدون تعارف عرض کنم، اول اینکه ما روحیه کار جمعی ضعیفی داریم و بیشتر انتظار داریم کنترل کار، دست خودمان باشد (لیدر باشیم) یا حتی بیشتر از اینها می‌خواهیم یک تاریخ جدید را خودمان بنویسیم! در حالی که تاریخ نوشته شده وجود دارد. به طور مثال دو تن از همکاران ترکیه‌ای ما تاریخ نسبتا جامعی از حسابداری قبل و بعد از اسلام را تدوین و ارائه کرده‌اند یا تاریخ حسابداری جهان همانطوری که عرض کردم در هشت مجله قبلا تهیه شده که بخش‌های قابل توجهی از آن به خاورمیانه و جهان اسلام باز‌می‌گردد. اما در مورد نقش حسابداری در ایران منبع خاص انگلیسی وجود نداشت، اما در چند کتاب فارسی تاریخچه نسبتا مختصری از چگونگی پیدایش حسابداری نوین در ایران بحث شده که ما هم با ذکر منبع و ماخذ از بیشتر این نوشته‌ها استفاده کردیم. 


فکر می‌کنید این کتاب چه موقع چاپ و منتشر شود؟
توجه کنید که این یک کتاب نیست، بلکه یک فصل از چهار جلد کتاب است که جلد اول تاریخ حسابداری امریکا، جلد دوم، تاریخ حسابداری اروپا شامل کشورهای (بلژیک، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، لهستان، اسپانیا، سوئد، سوئیس، انگلستان) و جلد سوم، تاریخ حسابداری آسیا و اقیانوسیه شامل کشورهای (ژاپن، اندونزی، چین، استرالیا، و کره جنوبی) که به تازگی منتشر شده و جلد چهارم، تاریخ حسابداری خاورمیانه و آفریقا شامل کشورهای (ایران، مصر، عربستان، امارات متحده عربی که به زودی منتشر خواهد شد. هر سه جلد اول‌ این مجموعه از طریق جست‌وجو در گوگل قابل دسترسی است. البته چون به موجب قرارداد ما متعهد به ارائه آن به ناشر هستیم متاسفانه قادر نیستم قبل از چاپ آنرا در اختیار همگان قرار دهیم. یادآور می‌شود نویسندگان کتاب، سه نفر شامل آقایان Gary Jon Previtz، Peter Waltan، Pelen Wolnizer بوده که هر سه دارای عنوان پروفسور هستند و تحت سرپرستی پروفسور
Gary Jon Previtz این کتاب تدوین شده است. 


اگر امکان دارد بفرمایید حق‌الزحمه شما در این ارتباط چقدر بوده است؟
سوال خوبی است. اتفاقا بنظرم چون پولی در کار نبود خیلی‌ها مشتاق مشارکت نشدند. ما به طور داوطلبانه در راستای مسوولیت‌های اجتماعی و برای اعتلای حرفه حسابداری ایران حاضر به همکاری با ناشر شدیم اما بر اساس عرف این جور کارها حق‌الزحمه‌ای معادل هزار دلار پیش‌بینی شده که به هر دو نفرمان پرداخت شود یعنی هر نفر پانصد دلار که ما رسما خواستار شده‌ایم که از خیر این مبلغ گذشته‌ایم، اما چند جلد کتاب را به صورت مجانی در اختیارمان بگذارند تا به دانشکده‌های حسابداری و نهادهای حرفه‌ای تقدیم کنیم. 


مگر قیمت کتاب چقدر است؟ 
به نظرم بهای هر دوره کمتر از یک‌هزار دلار نباشد چون این کتاب ارزنده تاکنون چندین بار چاپ شده و در هر چاپ «تاریخ یک کشور» به آن اضافه شده است. امیدواریم ما هم هر چه زودتر شاهد چاپ و معرفی جهانی تاریخ حسابداری ایران باشیم. ما هم در این تحقیق کوشش کردیم نام «پیش‌کسوتان» و «بنیانگذاران» حرفه حسابداری را درج کنیم تا شاید سهمی از مسوولیت خودمان را نسبت به آنها ادا کرده باشیم. 


پروفسور رضایی در حال حاضر به چه فعالیتی مشغول است؟
خوشبختانه هفته‌ای یکبار در تماس هستیم. از ساعت ۸ یا ۹ صبح تا ساعت ۵ بعدازظهر روزهای کاری همیشه در دانشگاه در دسترس است و همواره در حال نوشتن، تدریس، مسافرت‌های علمی و سخنرانی‌های جهانی است تا آنجا که من اطلاع دارم ایشان تنها استاد رشته حسابداری است که کتاب‌هایش توسط انتشارات وایلی و مک‌گروهیل چاپ و منتشر می‌شود. موسسه حسابرسی دایارایان درصدد است که کتاب اصول حسابداری را با همکاری نامبرده تدوین و چاپ کند که پیش‌نویس اولیه آن خوشبختانه دو ماه قبل تسلیم ایشان شده است.


|

نوشته شده در شنبه 12 مهر 1393برچسب:,

توسط امیدپیروزمند| لينك ثابت |


افزایش معافیت مالیاتی در مناطق کمتر توسعه یافته

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس با افزایش یکساله معافیت مالیاتی در مناطق کمتر توسعه یافته موافقت کردند.

 

محمد علی پور در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، در تشریح جزئیات جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: اعضای کمیسیون اقتصادی، امروز بندهای ارجاعی از صحن علنی مجلس درخصوص لایحه اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم و اصلاحات بعدی آن را مورد بررسی قرار دادند.

نماینده مردم ماکو، چالدران، پلدشت و شوط در مجلس شورای اسلامی افزود: از مهمترین موارد مطروحه در این جلسه افزایش معافیت برای سرمایه گذاری در مناطق کمتر توسعه یافته بود.

وی ادامه داد: در بند ۳۳ ماده ۱۳۲ آمده که به منظور تشویق و افزایش سرمایه گذاری های اقتصادی در مناطق کمتر توسعه یافته، ویژه اقتصادی، شهرکهای صنعتی و سایر مناطق، سرمایه گذاران با برخورداری از معافیت های مالیاتی، مورد حمایت قرار گیرند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تصریح کرد: بر همین اساس معافیت مالیاتی در مناطق کمتر توسعه یافته از ۵ به ۶ سال و در شهرک های صنعتی نیز از ۳ به ۴ سال افزایش یافت که از ابتدای سال ۹۴، هرگونه سرمایه گذاری در این مناطق با معافیت های افزایش یافته همراه خواهد بود.

نماینده مردم ماکو، چالدران، پلدشت و شوط در مجلس افزود: این موضوع اکنون در کمیسیون تصویب و بزودی به صحن مجلس ارسال خواهد شد.


|

نوشته شده در شنبه 12 مهر 1393برچسب:,

توسط امیدپیروزمند| لينك ثابت |


تسلیم اظهارنامه دوره دوم ( فصل تابستان) سال ۱۳۹۳


با توجه به اینکه آخرین مهلت تسلیم اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره دوم ( فصل تابستان) سال ۱۳۹۳ روز سه شنبه مورخ۱۳۹۳/۰۷/۱۵ می باشد، لذا ضروری است کلیه ادارات کل امور مالیاتی و مالیات بر ارزش افزوده ضمن رعایت مفاد اطلاعیه مندرج در سامانه عملیات اینترنتی مالیات بر ارزش افزوده (موضوع وصول نقدی مالیات و عوارض ارزش افزوده) در راستای ارائه خدمات بهتر به مؤدیان محترم مالیاتی، اقدامات ذیل را معمول نمایند: 

 

1- جهت تسهیل امور مؤدیان، کلیه واحدهای خدمات مؤدیان، می‌بایستی به طور تمام وقت آماده پاسخگوئی و ارائه خدمات در طول مدت تسلیم اظهارنامه باشند.

۲- جهت تسهیل امور مؤدیان، ساعات حضور کلیه کارکنان بخش‌ مالیات بر ارزش افزوده در روزهای دوشنبه مورخ۱۳۹۳/۰۷/۱۴و سه شنبه مورخ ۱۳۹۳/۰۷/۱۵ از ابتدای وقت اداری لغایت ساعت ۱۸:۰۰ خواهد بود. بدیهی است در خارج از ساعات اداری معمول تعداد و ترتیب حضور همکاران با توجه به حجم عملیات و …به تشخیص مدیران مربوطه تعیین خواهد گردید.

۳- ضروری است همکاران در حوزه‌های مختلف ستاد معاونت مالیات بر ارزش افزوده سازمان با حضور در اوقات کاری اعلام شده برای ادارات کل و آمادگی کامل، نسبت به پشتیبانی کامل عملیات واحدهای اجرائی این نظام مالیاتی از کلیه ابعاد اقدام نمایند.

۴- ادارات کل امور مالیاتی مکلفند ترتیبی اتخاذ نمایند تا صرفاً مودیانی که شرایط پرداخت نقدی و یا ترتیب پرداخت مالیات ابرازی اظهارنامه دوره مورد نظر را مطابق اطلاعیه مندرج در سامانه مالیات بر ارزش افزوده را رعایت نموده اند قادر به ثبت اظهارنامه باشند و از دریافت اظهارنامه های فاقد شرایط به صورت دستی خودداری نمایند.

لازم است مدیران کل محترم امور مالیاتی و مالیات بر ارزش افزوده ترتیبی اتخاذ نمایند که به نحو مقتضی از ارائه خدمات در بالاترین سطح ممکن به مؤدیان محترم و پاسخگویی سریع، دقیق و مسئولانه کلیه پرسنل تحت مدیریت خود اطمینان حاصل نمایند.

 

علیرضا طاری بخش

معاون مالیات بر ارزش افزوده

 


|

نوشته شده در شنبه 12 مهر 1393برچسب:,

توسط امیدپیروزمند| لينك ثابت |


موضوعات
  

لينك دوستان
 » فروشگاه اینترنتی » گیره رفع خروپف » مدیریت صنعتی » وبلاگ حسابداری » خرید شارژ همراه اول » دانشگاه پيام نورقمصر » ردیاب ماشین » جلوپنجره اریو » اریو زوتی z300 » جلو پنجره ایکس 60
سلام دوست عزیز.برای افزایش پیج رنک شما باماتبادل لینک کنید





»فال حافظ

»جوک و اس ام اس

»قالب های نازترین

»زیباترین سایت ایرانی

»جدید ترین سایت عکس

»نازترین عکسهای ایرانی

 

آرشيو
 

مهر 1393
تير 1393
اسفند 1392
دی 1392
آذر 1392
آبان 1392
مهر 1392
شهريور 1392
تير 1392
ارديبهشت 1392
فروردين 1392
اسفند 1391
بهمن 1391
دی 1391
آذر 1391
آبان 1391

 

نويسنده
 
نویسندگان
 
طراح قالب